sâmbătă, septembrie 20, 2008

=))

Cum ma cuuuum??!! =)))

http://en.wikipedia.org/wiki/Romanian_profanity [e cu acord parental]

Multumesc Frasy pentru sursa. :)))

luni, septembrie 15, 2008

Same shit, different master

Era normal ca a inceput scoala = fac un post pe blog.

In principiu, nu o sa vin cu clisee gen "a mai trecut un an, am crescut, ce bine imi pare sa va revad dragi colegi si profesori" ca nu e asa. Nu am deloc sentimentul ca sunt utila atunci cand merg la scoala, sau cel putin ca scap de plictiseala. Nu am deloc chef sa ma trezesc la 7, sa ma gandesc cu ce ma imbrac, sa imi caut disperata nu stiu ce caiet, sa ies pe usa cu gandul ca urmeaza o si plictisitoare, sa ajung la scoala, sa ii vad fata zambitoare a profei de info, sa intru la nu stiu ce ora degeaba, apoi sa ma stresez ca nu stiu cacatul ala de exercitiu la mate, sa ies de la ora de mate cu inima cat un purice ca am scapat de 3, sa intru la romana, sa ma apuce somnul, sa plec acasa fericita ca o sa imi revad playlistul si patul, sa ma stresez iar cu nu stiu ce tema kilometrica pe care clar pana la urma renunt sa o fac, sa ies afara, sa vin la 12, sa realizez ca iar nu am facut tema la mate, sa ma rog in gand ca nici maine sa nu iau un 3, sa ma culc si uite asa sa treaca inca un an penibil din viata de liceu.

Ma rog... maine e zi de observat bobocii, de studiat look'uri noi la fufele care fumeaza in bai/ fata/ spatele/ magazinul scolii. Dupa aia incep cateva probleme organizatorice gen "De unde dracu facem rost de bani ptr aia aia aia etc". Dupa care incep si consolarile.."Ba....cand e primul bal?" .. "Ba..ce facem in weekend?", "Ba, cand mai mergem la un gratar?".

In fine, Doamne ajuta, daca nu raman anu' asta la info [cum ma 4h/sapt?!], si daca nu imi tai venele cu o lama ruginita blestemand ptr a N oara ca am ales mate'info .... inseamna ca nimic nu ma mai poate speria. :)))

Inchei transmisia si va spun : Fosilelor, ne vedem maine la 3 ore de mate! :>

miercuri, septembrie 10, 2008

Leave space for default.

Daca mai aud pe cineva ca maine murim, va voi indeplini dorinta. *mad face*


" Don't make me, cause I'll do it
Red button! and will all go....into the river below " :>:>