luni, iunie 29, 2009

Azi ploua.

... Sau e innorat, tot aia. Drept urmare, am o stare de spirit cam aiurea. As vrea sa stau in camera mea si sa nu mai ies de aici pana cand nu iese soarele, dar din pacate la 8 trebuie sa fiu la serviciu: tura de noapte. Partea buna este ca nu prea voi munci, asa ca voi avea timp sa fumez si sa citesc.

Apropo de asta, dupa o saptamana de munca, pot spune ca sunt relativ multumita de banii pe care ii castig pentru efortul depus. Aparent, toti sunt de treaba si ma inteleg bine cu ei, chiar daca la un studiu mai atent, nu sunt prea normali. Fie sunt avizi dupa bani, fie au ceva probleme in familie care si-au lasat amprenta asupra felului lor de a fi, fie... sunt pedofili. :)) Rad eu, rad, dar sper sa nu am dreptate. Anyway... :|

In rest... toate bune si frumoase. E ciudat ce viata diferita am acum, spre deosebire de anul trecut pe timpul asta de exemplu. Eh, click AICI.

marți, iunie 23, 2009

Missed me?

No? Ma gandeam eu.

Nu am mai scris de ceva vreme pentru ca nu am avut timp si nu prea imi place sa scriu aici pe fuga. Idei si intamplari au fost destule, dar nu mai au aceeasi intensitate acum, asa ca nu are rost sa le mai amintesc... Tot ce pot spune e ca acum, am sase betii frumoase la activ :D si incet, incet capat antrenament. Coniac cu Salitos, cu gin si apoi vin..si nu am vomitat!

In fine :)), stirea bomba vine abia acum: bueeeeei, no more summer de frecat menta pe plaja si prin baruri cu banii lu' tata; guess what? M-am angajat. Ieri a fost prima mea zi de munca, si mi s-a parut ca am muncit chiar destul de eficient. 12 ore de stat la cheremu' altora nu e chiar asa usor, dar sper ca voi face fata :) O sa va tin la curent cu ce se mai intampla pe acolo: momentan sunt inca socata ca am gasit niste oameni foarte de treaba si binevoitori.

Ma duc sa mananc acum, sa recuperez si ce nu am mancat ieri. Data viitoare va povestesc mai detaliat ;). pup