joi, iunie 10, 2010

iunie


Astazi m-am trezit la 12. Ma dureau oasele dupa atatea ore de somn si eram destul de ametita, probabil de la caldura din camera. Am simtit ca este vara! M-as fi ridicat din pat si as fi mers cu picioarele goale pe gresie, pana in baie si m-as fi spalat pe ochi. M-as fi dus sa imi iau o placinta si un cola rece, mi-as fi facut o cafea, as fi fumat o tigara pe balcon. As fi dat drumu la PC si as fi pus muzica, tare. As fi intrat pe mess. Apoi, mi-as fi luat costumul de baie pe mine, pantalonii scurti ochelarii de soare si as fi mers pe plaja. As fi pierdut vremea cu o bere in mana, as fi facut o baie si as fi ras de turistii care dansau salsa pe plaja Diana. M-as fi intors acasa si as fi mancat ceva pe fuga. As fi facut baie, m-as fi imbracat intr-o rochita si as fi iesit sa ma plimb sau sa beau ceva pe o terasa. As fi adunat pe toata lumea in parc sau pe un dig, la o punga de seminte si o caterinca. As fi pierdut vremea pana la 2 noaptea, as fi venit acasa si as mai fi pierdut vremea pe net pana la 4 dimineata. Apoi m-as fi culcat asteptand ca si a doua zi sa treaca la fel de lejer.
As fi simtit ca e vara...
In schimb, m-am ridicat din pat, am facut un dus, am mancat repede ceva de prin frigider, am deschis laptopul, am cautat pe google ceva despre dobanda de referinta si m-am apucat de lucrat eseuri de economie ....



luni, iunie 07, 2010

Nu am chef sa invat

Asta doar pentru ca mi-am amintit de vremurile cand imi placea tequila :))) si doar asa sa vada fanii ca mai traiesc.
Vine BAC-ul bai si ma rog la ceruri sa nu-l pic. Ar fi tragic tinand cont de media astronimica pe care o am anul asta (mare!). Pana una alta, am o pasiune pentru melodiile celor de la Borgore : dubstep pervers.

Ca asta de exemplu! :)