luni, decembrie 08, 2008

In ce tara traim?!

In loc sa invat pentru teza, butonam TV'ul mai devreme. Antena 1. Emisiunea Acces Direct. Invitat...cum cine? Fernando de la Caransebes. Bai deci sa moara fapta X 1000. :|
Initial, ne arata un filmulet cu el in care aflam ca zboara cu porumbeii si deci, e columbofil. Repeta acest cuvant obsesiv, ca sa ne arate ca stie un cuvant elevat. Buuuun, mai departe vine in emisiune, incepe sa urle ca si cum ar fi pe tarlaua lu' masa ca el nu e gay dom'le. [Pai si de ce ne minti ma banditule ca te-ai casatorit cu un barbat tampit ?!]. Peste alte cateva minute, cica "eu nu stiu ce e gay dom'le."
In fine, se mai agita el pe acolo, ne mai arata un clip cu niste desirate care danseza pe muzica lui infecta, mai canta o melodie obosita, ne zice ca el nu canta numai hip-hop [ Ba, esti prost?!], ci si manele si alte alea.
In continuare, suna Nikita, alta artista veritabila a muzicii romanesti. Aia cica "Cine l-a adus baah pe prezervativu' asta folosit in emisiune?".
Intr-un fel are dreptate saraca, da nici ea nu e mai presus.
Ca si cum nu ar fi de ajuns, suna Liviu Pustiu. Intrebat ce crede despre Fernando, el zice "Pai Fernando..eu zic sa se apuce de altceva ca muzica nu e ptr el... ar trebui sa stie ca ptr asta iti trebuie cursuri, multi ani de munca." Da ma, o fi muzica pentru tine.

Bai, repet, in ce tara traim ?!

PS: La un moment dat, zice Tarzanel despre tipul care se joaca cu papusa in clipul mai jos prezentat "E cu handicap saracu' are si el pensie 2 milioane..".
... :|

Niciun comentariu: