luni, iunie 02, 2008

WTF?

~Uneori chiar ma apuca starea aia in care i-as impusca pe toti figurantii cu un AK47~

Articolul acesta este dedicat acelora care in viata asta se hranesc exclusiv cu povesti din viata celorlalti.
Acuma...n-o s-o fac pe sfanta zicand ca eu nu barfesc. Ba da, o fac. La fel ca 99% dintre voi. Dar exista o diferenta: eu sunt constienta ca unele fapte ale altora ni se par inexplicabile, socante,penibile, rusinoase etc. Dar cand le facem noi intotdeauna ne gasim o scuza si incercam sa ne argumentam alegerile . Si nu incercati sa negati. Pentru ca am observat ca tooooot timpul avem anumite asteptari de la ceilalti, stabilim niste standarde sau niste coduri de valori si principii morale pentru ceilalti, dar cate din aceste valori le aplicam si la noi? O mica parte probabil. [I'm still working on this..]

In alta ordine de idei, vreau sa salut : grupul fetelor proaste, dar care fac modelling [Acum toti o sa intelegeti ca am ceva cu modelele], grupul idiotilor care trimit aplicatii in prostie pe hi5, grupul muncitorilor labari care te pasaie la coltz, grupul fetelor geloase fara motiv, grupul oamenilor care se plang de "sistemul" din Romania[A inteles cineva vreodata ce naiba e "sistemul"?], grupul oamenilor care nu sunt parolisti, grupul oamenilor care rad fortzat pentru a face pe plac altora, grupul de maniaci anti-tutun si anti-alcool, grupul cocalarilor din liceu care au pantofi cu bot de ratza [or something like that] si nu in ultimul rand, grupul graselor care se vad perfecte.
Va pup! ;;)

3 comentarii:

Anonim spunea...

:)))))))))))))))))

Anonim spunea...

Super tare! Regret ca nu ma pot urni si eu sa scriu despre tot rahatul care ma streseaza in fiecare zi. Cum ar fi insuportabil de nesimtita logodnica a lui frate-miu care reuseste sa am scoata in viata imbecilului impunandu-i de toate; fuck it... il tine in lesa ca pe un obiect. A propos, stii reclama cu: "imi pare rau, nu mai esti barbatul de care m-am indragostit"?

Asadar, toturor tampitelor care nu stiu ca pula mea vor de la viata si se complica in disperarea de a mima o viata ce merita traita, papagalilor care sunt mari si tari pe strada, dar soarece in casa, iar, nu in ultimul rand, increzutilor inconstienti care, desi braveaza franchetea, curajul si taria decaracter, inca se mai ascund dupa tocmai sentimentele frumoase dar false pe care le acuza in fiecare zi, dar cu care se amagesc singuri - in anumite ocazii -
Amicitie, prietenie, relatii sociale?! La dracu cu toti prefacutii care te saluta cu "nu te-am vazut - se intelege, decat acum -" si "bine. ne vedem!" cand le zici ca mergi in aceeasi diretie; evident presarat abundent cu ranjiri stupide pe fond de hiperactivitate.

Ah, da, la dracu cu slutele care se cred frumoase si incearca sa se impuna daca nu pentru altceva macar pentru acceptare; odios de ostentativ iti violenteaza retina, mintea si - dupa voia lor - cat mai multe simturi.

La dracu cu colegele descrise dupa tiparul de mai sus care refuza sa deschida cel mai mare geam din tot biroul tocmai pentru ca mama dracului le-a pozitionat masa in centrul biroului si, vezi doamne, nu se poate; ea a racit grav cand a fost MICA. (?!?!?!?!?)

La dracu cu tara asta de cacat, unde mai nimic nu merge inafara de ciubucuri, cacat de Rommanie care de-a dreptul incurajeaza coruptia si, practic, te obliga la castiguri "private" prin modul in care - desi termen nepotrivit - intretine tot.

Anonim spunea...

Eh... vroiam sa mai scriu ceva, da' la dracu; nu are rost!

In orice caz, misto blog, dar cam finut. >:)