sâmbătă, octombrie 25, 2008

"Un kebab picant, va rog!"

Hai sa ne imaginam urmatorul scenariu.

Varianta 1: Esti singur si plictisit asa ca intri pe mess. Iti cauti prietena/prietenul in lista. E online. Mare fericire! De aici e simplu: dublu click, "ce faci?", BUZZ!, "esti?", etc. Nu raspunde, dar tu insisti. Te gandesti sa faci o baie, poate intre timp revine. Te intorci dupa o ora, ii relatezi povestea vietii tale [aka vorbesti singur/a], iar BUZZ!-uri, etc. Nu raspunde.
Pui mana pe telefon si il/o suni pe mobil. Nici un raspuns. Deja simti ca ai un morcov in cur.
Incepi sa suni pe fix. Acelasi rezultat. Deja ai inceput serios sa te ingrijorezi "Ce mama naibii face?".
Iar intri pe mess, iar suni, nimic.
In cele din urma decizi sa iei masina si sa te duci pana la fast-food. Zis si facut. Te imbraci, te sui in masina si pornesti [dar inainte ii mai dai un BUZZ la care el/ea evident nu raspunde]. Pe drum inca te gandesti la respectivul/ respectiva si daca nu cumva a patit ceva.

Varianta 2. Toata ziua ai facut un proiect nenorocit la romana. Ai muncit ca un/o sclav/a , ai cautat pe net, ai scos poze la imprimanta, ai selectat, ai modificat, ai decupat, ai lipit, ai facut power point etc. In cele din urma reusesti sa termini proiectul. Colegii de echipa se evapora si ei la casele lor, si tu fericit/a ca ai scapat de munca, te duci in living sa vezi ce face ma-ta....a mama ta. Se uita la un film, pe care l-ai mai vazut si stii ca e super tare...sa zicem..."Jurnalul lui Bridget Jones" na. Uau! In sfarsit poti sa te relaxezi. Incepe filmul si treptat uiti ca ti-ai lasat messul deschis si ca telefonul nu stii pe unde e, dar actiunea filmului si e foarte captivanta, asa ca stai comod cu capul pe perna .

Deznodamant 1. Inca gandindu-te daca prietena/ prietenul n-a patit ceva, ajungi cu masina in fata blocului ei/lui. Suni la interfon si...


Deznodamant 2.
Cand e filmul mai interesant, cineva suna la interfon. Incepi sa injuri dar pana la urma te ridici si apesi pe buton. Deodata auzi "Un kebab picant, va rog!"

How odd is that? :-?

2 comentarii:

Unknown spunea...

tare.

Anonim spunea...

mi`a placut...sa fie inspirat din "real life"?:p mai bine zis "proprie experienta"?:P