miercuri, octombrie 15, 2008

Everything is illuminated

Stiu. Vazut si paravazut.
Oricum nu prea aveam de gand sa scriu despre film, ca ptr asta exista IMDb. Vreau sa scriu despre muzica din film. E geniala frateeee!



Leningrad - Malenkiy Malchik
Asculta mai multe audio Muzica »

Uite ma cum sa nu te apuce dragul de viata cand asculti melodia asta. Nu conteaza coae ca nu intelegi ce zice... :)) E smechera.

Si mai sunt si altele mai lente, mai triste, fara versuri si care te fac sa vrei sa fumezi si sa meditezi. Da sunt cam greu de gasit. :)

Recomand de asemenea melodia "The wall [little john]"; nu am gasit-o la incultii astia de pe Trilurilu, dar garantez ca e foarte interesanta. Sunt foarte diferite melodiile fata de ce auzim in fiecare zi si iti induc o oarecare stare... sau poate doar mie. :P
Anyway,desi am zis ca nu voi spune nimic de film, nu ma pot abtine- E foaarte tare! Chiar daca e cu Elijah Wood, nu mi se pare deloc genul comercial si stupid. Are glume inteligente; desi uneori seci, razi o mie de ani ["seeing eye bitch" :))],  iar spre final capata un dramatism de zile mari. A urcat rapid in top 3 filme preferate, asta dupa ce l-am vazut a doua oara.

Mai multe detalii aici.

Niciun comentariu: