miercuri, august 19, 2009

Good morning!

Ador plaja dimineata. Are un aer filozofic. De aceea aseara cand am plecat la munca m-am gandit sa imi iau costumul de baie si pantalonii scurti la mine si azi dimineata cand am iesit din tura de noapte, am fost pe plaja. Am coborat frumos din microbuz in Saturn, mi-am luat o cafea si o gogoasa si am fost pe malul marii. Am stat cam o ora acolo, singura, cu cafeaua si tigarile mele si m-am gandit la prostii. Mai lipsea un singur lucru [de fapt o singura persoana] ca peisajul sa fie complet, dar eh... va veni si vremea noastra.
Si cum spuneam, plaja dimineata e interesanta. Dupa amiaza cand merg la plaja, vad tot felul de pipite in bikinei, vad oameni care se agita, joaca fotbal sau volley, vad baieti care stropesc fete, vad copii alergand, aud muzica data foarte tare si totul are un aer foarte... fun. Dimineata in schimb, lumea citeste ziarul si bea cafea...sta lenevind la soare, sau chiar doarme...copiii sunt linistiti, batranii se uita in gol. Stau toti pe plaja si parca asteapta ceva. Nu stiu ce, dar mi-a placut sa stau acolo singura, cu parul prins aiurea, in sutien, in pantaloni scurti si tenesi. A fost relaxant.

Acum poate ma pun si eu sa dorm, nu de alta dar mi-e foame si nu am ce manca :). Aveti grija de voi si incercati chestia cu plaja, e genial.

Un comentariu:

beheader spunea...

te cred si eu..cand ai plaja sub nas toata vara:D...mai ales in mangalia, orasul meu de suflet