vineri, decembrie 18, 2009

Iar(n)a in Romania

Cum vine decembrie si da prima ninsoare "autoritatile sunt luate prin surprindere" de vremea rea si de zapada. Bai mor cand aud ca "sunt luate prin surprindere". In plm e decembrie!! Ce cacat! Puneti mana si faceti si voi ceva; deja din noiembrie ar trebui sa fiti pregatiti de vreme neprielnica, asta ca sa nu mai paralizeze tot traficul in toata tara pentru ca voi stati cu curu' in scaune incalzite, si sunt probabil sute de oameni care raman sa inghete in masini pentru ca autostrada e inchisa samd. Ganditi-va ca, daca Romania era situata mai la nord, cam in locul Norvegiei, eram terminati. Nicio masina, nimic. Totul se oprea si hiberna 6 luni, pentru ca deh! era zapada si autoritatile erau luate prin surprindere. Sa ma pis pe tara asta pana se topeste zapada si viata isi continua cursul. Can I get an Amen ?

6 comentarii:

Anonim spunea...

te plangi prea mult si , oricum , nu vei face nimic in aceasta privinta . tipic feminin .

Kr!s spunea...

Nu era o plangere, ci o constatare. Si crede-ma, draga ANONIM, daca puteam face ceva in privinta asta, faceam, dar ce crezi? Nu se poate ;) asa ca lasa-ma sa fac posturi pe blog in care sa comentez ce ma taie pe mine capul pentru ca oricum, altceva nu pot face. :P

Charlie spunea...

Amen:)) Anonim frate dak vrei sa fii misogin. fi macar pe un subiect pe care fata nare dreptate:)):P

Neena (ex-aercurat) spunea...

hello there :) mi-am adus aminte ca-ti datorez niste lyrics'uri ce le-am cautat recent :) si am si un bonus(& Co.). Hope you enjoy!
And...belated happy b.day!

Kr!s spunea...

Multumesc frumos ; ma bucur ca ti.ai amintit >:D<

Redhead spunea...

Amen! In Romania nimic nu mai surprinde...