marți, septembrie 29, 2009

Nu am chef.

Photobucket

Nu mai am chef de mondenitati, de evenimente, chefuri si betii. Am chef sa stau numai in pat, sa nu mai deosebesc ziua de noapte, sa am multe carti in jur, alaturi de cafea si tigari. Nu mai vreau maaaateeeee!! Nu mai vreau trezitul de dimineata! Nu mai am chef sa ma dau cu tush! Nu mai am chef sa merg la scoala! Nu mai am chef sa raman fara bani! Nu mai am chef sa aud de BAC! Nu am cheeeeeeeeef!!!

miercuri, septembrie 23, 2009

Believe the rainbow

*** post cu dedicatie ptr $exual@ ***

As vrea sa fiu atat de fumata, incat sa stau cu inca cineva pe o canapea si sa vorbim despre curcubeu. Si sa fiu foarte speriata ca daca nu crezi in curcubeu, efectiv cazi. Si cealalta persoana sa spuna "Ca in reclama aia..cand spune ala...>>ce ar fi daca acest curcubeu nu ar exista...?si e doar imaginatia noastra?<< ?" Si eu sa tip ca o disperata "Nu rosti astaa!! nuuuu" si sa ma arunc de pe canapea. Ar fi frumos.

Nu ma bagati in seama, nu am chef de tema la engleza.

duminică, septembrie 20, 2009

M OM DOM NDOM ANDOM RANDOM!!

- Prima saptamana de scoala a fost caterinca. putine ore, multe pauze, tigari la gard, umblat din bar in bar.
- Sambata a fost ultima betie. Distractiv, foarte.
- Maine e luni si am 3 ore de mate si nu stiu nimic. bag picioru'
- Vom organiza Balul Bobocilor. uhuuu! party :> [pfft, cu ce ma imbrac?]
- "N-am lasat pe nimeni sa ma cunoasca perfect...Si cine-mi poate spune: e calitate sau defect?"
- Profa de religie e prostia in icoana. O s-o stresez tot anul :X. It's gonna be fun.
- N-am carti de-a 12-a. Baaa...veniti ma si voi sa vindeti carti. Ieftine adica.
- I soooo miss him! dar nu mai e mult... :X
- Oamenii cred ca eu vorbesc urat. sau ca am anumite gesturi deplasate. sau ca sunt nesimtita. sau boschetara. sau am prea mult tupeu. Eu zic ca sunt un ingeras de fata.

luni, septembrie 14, 2009

Final round

Da...anul asta va fi ultimul meci in prestigiosul liceul Callatis. Chestia asta ma sperie. Adica ma sperie ideea ca o sa se duca dracu tot, o sa se termine fericirea de copil prost, tigarile la bucata, betiile cu colegii mei dragi, pauzele de 20 de minute, linistea specifica Mangaliei in general. Daca ar fi un an obisnuit as mai trece cu vederea faptul ca a inceput scoala, dar este clasa a 12a !! Sau macar daca toti s-ar purta normal....dar nuuu..profii "aveti bac", mama "ai bacu"... tata "ce dracu faci tu cu facultatea aia?" chestii de genu care te consuma psihic. Pana mea, vroiam sa ma las de fumat, dar am o vaga impresie ca nu voi reusi. Imi tot repet ca trebuie sa ma concentrez pe cele 2 materii de care am nevoie anul asta : mate ptr bac si economie ptr admitere, dar este al dracu de complicat cu atatea alte tentatii in jur. Daaa...sa nu mai zic ca suntem generatia-cobai...dracu' sa-l ia de invatamant romanesc!! In sfarsit, sa speram ca va fi bine si ca va merge si anul asta cu plicul :D.

In alta ordine de idei, vara asta a fost geniala din multe puncte de vedere, chiar daca am muncit si am fost de doar 4-5 ori la plaja. Celelalte chestii au compensat lipsa de timp liber...Plm, ne vedem maine [ca si anu' trecut] la 3 ore de mate. Nu uitati sa repetati derivarile!! :))