sâmbătă, octombrie 25, 2008

"Un kebab picant, va rog!"

Hai sa ne imaginam urmatorul scenariu.

Varianta 1: Esti singur si plictisit asa ca intri pe mess. Iti cauti prietena/prietenul in lista. E online. Mare fericire! De aici e simplu: dublu click, "ce faci?", BUZZ!, "esti?", etc. Nu raspunde, dar tu insisti. Te gandesti sa faci o baie, poate intre timp revine. Te intorci dupa o ora, ii relatezi povestea vietii tale [aka vorbesti singur/a], iar BUZZ!-uri, etc. Nu raspunde.
Pui mana pe telefon si il/o suni pe mobil. Nici un raspuns. Deja simti ca ai un morcov in cur.
Incepi sa suni pe fix. Acelasi rezultat. Deja ai inceput serios sa te ingrijorezi "Ce mama naibii face?".
Iar intri pe mess, iar suni, nimic.
In cele din urma decizi sa iei masina si sa te duci pana la fast-food. Zis si facut. Te imbraci, te sui in masina si pornesti [dar inainte ii mai dai un BUZZ la care el/ea evident nu raspunde]. Pe drum inca te gandesti la respectivul/ respectiva si daca nu cumva a patit ceva.

Varianta 2. Toata ziua ai facut un proiect nenorocit la romana. Ai muncit ca un/o sclav/a , ai cautat pe net, ai scos poze la imprimanta, ai selectat, ai modificat, ai decupat, ai lipit, ai facut power point etc. In cele din urma reusesti sa termini proiectul. Colegii de echipa se evapora si ei la casele lor, si tu fericit/a ca ai scapat de munca, te duci in living sa vezi ce face ma-ta....a mama ta. Se uita la un film, pe care l-ai mai vazut si stii ca e super tare...sa zicem..."Jurnalul lui Bridget Jones" na. Uau! In sfarsit poti sa te relaxezi. Incepe filmul si treptat uiti ca ti-ai lasat messul deschis si ca telefonul nu stii pe unde e, dar actiunea filmului si e foarte captivanta, asa ca stai comod cu capul pe perna .

Deznodamant 1. Inca gandindu-te daca prietena/ prietenul n-a patit ceva, ajungi cu masina in fata blocului ei/lui. Suni la interfon si...


Deznodamant 2.
Cand e filmul mai interesant, cineva suna la interfon. Incepi sa injuri dar pana la urma te ridici si apesi pe buton. Deodata auzi "Un kebab picant, va rog!"

How odd is that? :-?

miercuri, octombrie 15, 2008

Everything is illuminated

Stiu. Vazut si paravazut.
Oricum nu prea aveam de gand sa scriu despre film, ca ptr asta exista IMDb. Vreau sa scriu despre muzica din film. E geniala frateeee!



Leningrad - Malenkiy Malchik
Asculta mai multe audio Muzica »

Uite ma cum sa nu te apuce dragul de viata cand asculti melodia asta. Nu conteaza coae ca nu intelegi ce zice... :)) E smechera.

Si mai sunt si altele mai lente, mai triste, fara versuri si care te fac sa vrei sa fumezi si sa meditezi. Da sunt cam greu de gasit. :)

Recomand de asemenea melodia "The wall [little john]"; nu am gasit-o la incultii astia de pe Trilurilu, dar garantez ca e foarte interesanta. Sunt foarte diferite melodiile fata de ce auzim in fiecare zi si iti induc o oarecare stare... sau poate doar mie. :P
Anyway,desi am zis ca nu voi spune nimic de film, nu ma pot abtine- E foaarte tare! Chiar daca e cu Elijah Wood, nu mi se pare deloc genul comercial si stupid. Are glume inteligente; desi uneori seci, razi o mie de ani ["seeing eye bitch" :))],  iar spre final capata un dramatism de zile mari. A urcat rapid in top 3 filme preferate, asta dupa ce l-am vazut a doua oara.

Mai multe detalii aici.

duminică, octombrie 05, 2008

Hold the "S" because I am an "AINT"

Da stiu am avut asta toata ziua la status. Nu am innebunit, doar am decoperit o melodie noua.
Si am avut o si stare destul de "evil" toata ziua. Cred ca a inceput de aseara..sau nu stiu...oricum. Maine e luni. Scoala. Info. Naspa.

Nu stiu de ce dracului mai tin blogul asta ca in general nimic din ce fac nu e bine; dar oricum o sa imi mentin ideea ca mi se rupe-n paispe si ca mai bine sa scriu aici tampenii decat sa ajung la psiholog/ psihiatru :D.
Astazi ma enerveaza wannabe'ii [:-/] care isi pun o mie de chestii pe ei, fara niciun pic de gust si spera sa arate putin punkish sau macar hippie ceva acolo [stiu ca nu au nicio legatura bah!], ma enerveaza si divele care se indoapa cu shaorma si apoi se plang ca sunt grase, bobocii care isi dau mai multa importanta decat trebuie, ma enerveaza tzarancutzele de 20 si ceva de ani [aka de prin Limanu, Pecineaga etc] care se cred mari femei de afaceri [Nu am nimic bah cu satele astea, sunt doar rea azi], ma enervez in general eu insami, dar asta e cel mai putin important acum.

Cred ca sunt trista [si nu la modul propriu] pentru ca am stat toata ziua in casa si am ascultat Manson, iar acum am dat-o pe James Blunt si Jet. *straight face*

Vreau sa citesc o carte buna.
Si mai vreau ceva, fix acum, da nu zic ca cica dauneaza grav sanatatii mele si a celor din jurul meu. Ceau.