duminică, octombrie 11, 2009

"Transgresiuni"

"Transgresiuni" de Sarah Dunant. Un bestseller, dupa care s-ar putea face un film foarte reusit. Numai ca mai mult ca sigur, filmul nu ar putea surprinde obiectivitatea cu care este tratat erotismul in carte. Imi plac mult cartile care nu socheaza prin expunerea fantasticului, ci prin expunerea realitatii. Realitatea este cea care te loveste in "Transgresiuni", la fel si psihologia complexa a personajelor.
Cartea contine oarecum un limbaj trivial, dar fara a depasi trivialitatea vietii cotidiene. Acesta este ingredientul minune care face aceasta carte atat de interesanta.

Urmeaza o secventa personala favorita :D, exista si altele mai bune, dar asta mi-a ramas intiparit in minte si m-am gandit si ca asta ar prinde mai bine la public.

Photobucket

" -Cum sa nu fiu gelos, Mirka? spuse el fara sa se miste. Te iubesc ca nimeni altul. Este asta atat de rau?
Ea inchise ochii pentru o secunda, apoi ii deschise, privindu-l drept in fata. El intinse incet mana si isi strecura aratatorul pe sub pardesiul ei, apoi i-l trase pe mana in jos impreuna cu breteaua rochiei. Cand ajunse la cot, sanul ei era gol. Ea nu se misca. Nici el.
-Spune-mi cat de mult iti displace asta. Spune-mi sa-mi iau dracului mana de acolo.
Ea inghiti in sec.
-Ia-ti dracului mana de acolo, spuse, dar fara nici o vlaga in voce.
El zambi si isi strecura mana sub sanul ei, ridicandu-l usor.
-Oh, ce erectie. Ea respira scurt. Dar am uitat. Tie nu iti plac erectiile, nu? Sunt prea grosolane. Prea "americane". [...] Stii ce am sa fac acum? o intreba, inca deasupra ei.
Ea clatina din cap.
-Am sa ti-o trag. Sau poate ar trebui sa folosesc alte cuvinte? Ce zici Mirka, ti-ar placea mai mult daca as spune ca voi face "dragoste" cu tine?
Nu, ii placea mai mult sa i-o traga. O putea simti in trupul ei. Dar nu asta spusera vorbele ei.
-Nici nu cunosti semnificatia cuvantului, Jake.
-Nu? Tu chiar asa crezi. Ei bine, Mirka, lasa-ma sa-ti spun ceva. Tu esti aia care nu-i cunoaste semnificatia. Crezi ca o stii, dar nu este asa. Iar acum vocea lui tremura de furie. Ne-o stoarceti. Picatura cu picatura stoarceti toata dragostea din noi, pana nu mai ramane decat futaiul. Noi va oferim sentimente, iar voi le calcati in picioare. Stii cum este sa fii respins? Stii? Stii cum este sa vrei sa iubesti si sa ti se spuna ca asta-seara nu au chef? Ca sunt prea... sau sunt nu prea... sunt prea preocupate de ele insele.
[...]
Ramase ochi in ochi cu el, in timp ce el se prelinse in jos pe corpul ei, scotandu-i restul de haine, pana ramase doar in slip. Isi folosi limba ca sa ii framante sfarcurile, dupa care isi plimba incet degetele pe pantecele ei pana la elastic. Impinse un deget dedesubt. Ea tresari usor. Si-l retrase. Apoi [...] el isi freca degetul pe deasupra materialului pana simti ca se umezeste. Ea scoase un oftat usor si inchise ochii. El se opri. Ea ii deschise din nou, cu o intrebare pe buze.
-Ti-a placut, spuse cu o voce aproape rece, mai degraba un enunt decat o intrebare.
Ea incuviinta din cap, un pic nesigura de acest nou Jake.
-Atunci tine-ti ochii deschisi, doamna. Nu am chef sa iti imaginezi ca esti cu altcineva.
Degetele lui pornira din nou. Materialul era ud de acum, sub atingerea lui. Simti cum tensiunea incepe sa creasca in ea. Se indrepta catre orgasm. Facu un gest sa se ridice sa il sarute, dar el o impinse la loc pe pat.
-Acum ma vrei? spuse, uitandu-se la buzele ei intredeschise si auzind-o cum rasufla agitat. [...]
O privi cum termina cu fata impasibila, bucurandu-se de putere la fel de mult ca de placerea ei. Dupa care isi muta capul mai jos si dadu la o parte chilotul cu ajutorul limbii.[...]
De data asta cand termina, tot corpul ii tremura. Cand isi reveni, incerca sa se rasuceasca cu fata spre el.
-Ntz ntz, spuse el rece. Nu pana cand nu esti gata pentru mine.[...]
Ea scoase un mic geamat. O plesni usor peste fund.
-Spune-mi! Vreau sa te aud ca o spui. Palma care urma fu si mai puternica.
-Te vreau, sopti ea. El rase si o mangaie pe fund.
-Pe mine, sau asta? Palma urmatoare fu atat de puternica ca o facu sa geama.
-Doamne! Vocea ei gafaia de dorinta. [...] "

4 comentarii:

Anonim spunea...

Kinky shit dude! Oricum, la capitolul scene erotice explicite, nu se compara cu Gradina mea De Ciment. :D Acolo futai... si juvenil pe deasupra.

Anonim spunea...

Kris esti f varza...darrr...nu e vina ta...asa te-ai nascut:D...:*...ti-am zis c o s scriu o carte????...incredibil da adev...si o s se num CURCUBEUL ZAMBITOR SAU CUM A MUSCAR MAIMUTA DIN BANANA...pace!

Anonim spunea...

MUSCAT*

coocknice spunea...

ai perceptia unei femei! ce inseamna : traieste-ti viata? sa faci ce iti doresti, nu ce-si doresc altii pentru tine sau ce ar fii bine/sau nu sa faci pt k..bla,bla.bla..stii ce vb :), sa savurezi toate placerile vietii acum... indiferent k e vb de o cafea , o partida de sex/de dragoste sau un film...... fiindca simti cum anii trec si dispar fluturii din stomac, emotiile! normal ai fi realizat treaba asta m tarziu...poate pe la 30 de ani (B mult, mult m tarziu)...atunci devii femeie...tu faci o exceptie..